4ª EDICIÓ PROJECTE 1000 i una nineka

4ª EDICIÓ PROJECTE 1000 i una nineka

15 de Febrer, divendres, a les 19:00

Castell de Cornellà.

FLORS I FLORS D’ESPERANÇA

nineka és un penjoll, un fermall, un guarniment per la vostra llar, el que vulgueu.

Però el més important, és que el beneficis d’aquesta iniciativa es destinen a projectes d’investigació oncològica infantil, que desenvolupa el laboratori de l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona.

Enguany nineka complirà 10 anys, i sí, poc imaginava jo que aquella manualitat que havíem batejat en família amb el nom de nineka, es convertiria en el projecte que és avui dia, un projecte per ajudar a recaptar fons i continuar avançant en la investigació del càncer infantil.

Per dur a terme aquest projecte vaig formant durant un any a totes les voluntàries que volen col·laborar. Els ensenyo a fer ninekas en diferents espais - tallers que habilitem gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Cornellà i entitats de la ciutat.

Fem més de mil, aquest és l'objectiu, pels més de 1.200 casos de nens diagnosticats de càncer a tot Espanya. Un de cada quatre nens diagnosticat de càncer no ho supera i, malgrat ser una malaltia considerada rara, és la primera causa de mortalitat infantil en països desenvolupats.

Cada nineka es ven a 10,00 €, que equival a mitja hora d’investigació.

Així doncs esteu davant una mostra que recull un any de tallers per elaborar petites obres d’art plenes de talent creatiu , de solidaritat i d’amor confeccionades per les ninekaires.

Però alhora també, hi sou davant d’un projecte de ciutat, de comunitat i humà que vol posar el seu gra de sorra per a què un dia no hi hagi ni un nen amb càncer.

Contacte de premsa: BlaNZ Marketing & PR prensa@blanz.es Tel. 93 528 57 89

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top