Catrus Capital organitza la primera edició de la seva conferència semestral

Un total de 20 empreses van participar en les activitats organitzades entre Barcelona i Andorra del 17 al 24 de setembre

Barcelona, 23 de setembre del 2018. Catrus Capital, organització que fomenta les relacions i cooperació entre empreses i governs de Catalunya, Andorra i Rússia, ha organitzat exitosament la primera edició de la Catrus Conference 2018. L'esdeveniment pretén ser un referent i pont entre aquestes comunitats, que busquen internacionalitzar les seves empreses, conèixer l'entorn social, econòmic, polític i cultural de Catalunya i Andorra.

“La primera edició de la Catrus Conference 2018, ha servit per forjar col·laboracions i l'enteniment entre les comunitats de parla russa i catalana. Tant a Catalunya com a Andorra, hem rebut un suport excel·lent per part dels governs i empreses. Estic segur, que d'aquesta primera edició, sortiran moltes oportunitats de negocis. Ja hem posat les bases per a les properes conferències que es celebraran a Sant Petersburg i Moscou en 2019”, ha afirmat Alexander Dmitrenko, Cofundador de Catrus Capital.

“Catrus Conference 2018 ha estat un èxit en quant a resultats. Des de Catrus Capital aconseguim unir cada dia més Catalunya, Rússia i Andorra mitjançant contactes i reunions tant empresarials, com polítiques i financeres, sempre a nivell alt o molt alt, i la nostre primera conferència ha donat aquest resultat tant positiu que esperàvem”, ha declarat Andreu Garrigó, Cofundador de Catrus Capital.

“Estem realment impressionats amb l'impacte de la Catrus Conference 2018 i amb tota la informació sobre internacionalització, inversions i mercats emergents relacionats amb Catalunya i Andorra que ha proporcionat a tots els assistents. Ha estat un esdeveniment molt productiu i amb un gran potencial de creixement futur”, ha comentat Katerina Mironenkova, Propietària de World Business Partner.

“Ha estat molt enriquidor participar en la Catrus Conference 2018, considero que hi han oportunitats molt interessants d'inversió a Catalunya i Andorra”, ha subratllat Evgeny Hodulev, President del Invest Club Capital amb oficines a Moscou, Sant Petersburg i Sochi.

Barcelona

Del 18 al 20 de setembre, els assistents van tenir la possibilitat de visitar diferents ubicacions de la ciutat comtal, dedicades a fomentar l’emprenedoria, entre elles el Cercle Eqüestre, un exclusiu club de negocis de Barcelona amb una llarga tradició i història.

En l'àmbit sociopolític, els empresaris i inversors russos van visitar el Parlament de Catalunya, per conèixer els últims esdeveniments relacionats amb el procés independentista i tenir una visió global sobre l'estabilitat política de Catalunya de cara a la captació d'inversors estrangers.

El tercer acte organitzat, es va celebrar en el Palauet de Barcelona, denominat Catrus Vip Meetings, un format intimista, en el qual les empreses van poder realitzar reunions privades i posteriorment intercanviar impressions amb emprenedors russos d'èxit residents a Barcelona, com Vladmir Salnikov, Director General de Adminex Rússia i Adminex Energy. Entre els ponents de la jornada, també van participar David Rovira, Vice-Cònsol Honorari d'Estònia que va aportar la seva visió sobre la internacionalització d'empreses, la marca Barcelona i la importància d'entitats tan emblemàtiques i ambaixadores de la ciutat com el Futbol Club Barcelona. D'altra banda, Rafaela Almeida, CEO de l'Agència BlaNZ Màrqueting i Comunicació (un dels organitzadors de l'esdeveniment), va explicar la seva experiència i casos d'èxit en la gestió del màrqueting i comunicació de corporacions i empreses russes de cara a introduir-se al mercat local, com Skolkovo, Nmas1.org, Catrus Capital, entre altres.

Andorra

L'Andorra Park Hotel, va ser l'escenari triat per albergar als 30 assistents que van formar part de l'esdeveniment de tancament de la Catrus Conference 2018. L'acte va estar presidit per Alexander Dmitrenko, Cofundador de Catrus, Enric Dolsa, empresari propietari de la major empresa de seguretat del país, Vallsegur i del Periòdic d'Andorra. Miquel Armengol, President de la Cambra de comerç i Indústria d'Andorra va ser el tercer integrant de la taula.

L'empresari Enric Dolsa, va fer una introducció històrica sobre el naixement d'Andorra, el seu creixement, passat, present i futur. Va explicar que Andorra va ser un dels primers països a tenir un parlament a nivell internacional i que està molt oberta a la internacionalització. El president de la Cambra de comerç i Indústria, Miquel Armengol, va destacar la prioritat a cooperar amb Rússia i les possibilitats que hi haurà després de la creació de l'aeroport d'Andorra, projecte en el qual treballa actualment. L'esdeveniment, a més, va comptar amb la presència de Sandra Muñoz, assessora de Actua Invest in Andorra, (una agència del govern per a la promoció del país) que va aclarir els requisits i dubtes relacionats amb la residència, i finalment, Montse Crespo, consultora d'inversions que va parlar de les possibilitats d'inversió en l'àmbit immobiliari i tecnològic.

L'ex-concursant de Masterchef, Natalia Khodzinskaya va ser l'encarregada de tancar l'esdeveniment amb un exquisit còctel de degustació tradicional rus.

Per a més informació: www.catrus.org

Contacte mitjans: prensa@blanz.es Tel. 00 34 93 528 57 89

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top