El grup Aguilar y Salas obté el certificat NB i el segell R per a la reparació i manteniment dels seus equips fabricats al Brasil

sellos nb r

El grup Aguilar y Salas obté el certificat NB i el segell R per a la reparació i manteniment dels seus equips fabricats al Brasil

Aquest segell de The National Board autoritza a la filial d’Aguilar y Salas S.A. al Brasil a realitzar reparacions i transformacions en equips a pressió, en instal•lacions pròpies del client.

Barcelona 7 de novembre del 2016 – Aguilar y Salas, companyia especialitzada en el disseny i construcció de béns d’equipament per a la industria química, oil & gas i de fertilitzants, anuncia que ha obtingut el certificat R de The National Board que autoritza a la multinacional a dur a terme tasques de reparació i alteració en equips a pressió, ja instal•lats o a les seves instal•lacions. Aquestes funcions seran aplicables en aquells equips que treballen sotmesos a altes i baixes pressions, com ara bescanviadors de calor, reactors, columnes o dipòsits.

“Aguilar y Salas és una empresa compromesa amb la màxima qualitat, seguretat i respecte al medi ambient dels seus equipaments, seguint sempre els paràmetres de la legislació internacional. Aquest nou certificat ens permetrà millorar els nostres equips, adaptant-los a les necessitats dels nostres clients i mantenint el seu estat òptim per aconseguir el màxim rendiment”, afirma Ignasi Serra, Quality Manager d’Aguilar y Salas, S.A.

The National Board of Boiler and Pressure Vessel Inspectors és una associació creada l’any 1919 amb l’objectiu de promoure una major seguretat a la vida i a la propietat a través de la uniformitat en la construcció, instal•lació, reparació, manteniment i inspecció dels equips a pressió. Aquesta supervisa a escala internacional les lleis, normes i els reglaments relatius a les calderes i altres recipients a pressió.

Per Aguilar y Salas l’obtenció d’aquest segell, suposa fer un pas més en la consolidació de la companyia en el mercat americà i sudamericà. La companyia recentment anunciava l’obtenció dels segells U i U2 de l’ASME, que certifiquen que els seus equips dissenyats i fabricats per treballar amb altes pressions acompleixen la normativa internacional vigent en matèria de seguretat. La presència d’Aguilar y Salas S.A. en el continent americà és cada cop major, tal com reflecteixen les últimes dades de facturació, assolint els 21 milions de reals, enfront dels 4 milions de l’any 2014.

Sobre Aguilar y Salas:

Aguilar y Salas és una companyia familiar líder en el disseny i fabricació de béns d’equipament d’alta i mitja pressió fabricats amb materials i aliatges especials. Des dels seus orígens l’any 1947, ha desenvolupat la seva activitat a Espanya, sent la seva capacitat exportadora la clau del seu èxit, aconseguint el 90% de la seva facturació anual. Recentment l’empresa ha implementat la seva fàbrica a Suape (Brasil), amb una inversió total de 22 milions d’euros, ampliant les seves plantes de producció ubicades a Barcelona (Espanya).

Actualment disposa d’un planter total de 200 persones i un volum de negoci superior als 30 milions d’euros.

Per més informació: www.aguilarysalas.com

Contacte de premsa:

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla de Catalunya 120 4º 4ª
08008 – Barcelona - (España)
T. +34 93 528 57 89 | Fax: +34 93 528 76 13
E-mail: prensa@blanz.es
Web: www.blanz.es

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top