El grup Aguilar y Salas obté els certificats U i U2 de l’ASME per a la fabricació i reparació dels seus equips al Brasil

Aguilar y Salas S.A. Logo

El grup Aguilar y Salas obté els certificats U i U2 de l’ASME per a la fabricació i reparació dels seus equips al Brasil

Aquests segells de la Societat Americana d'Enginyers Mecànics certifiquen que els seus equipaments compleixen la normativa del codi ASME per a calderes i equips a pressió.

Barcelona 10 d’octubre 2016 – Aguilar y Salas, companyia especialitzada en el disseny i construcció de béns d'equip per a la indústria química, oil & gas i de fertilitzants, anuncia que ha obtingut el certificat ASME U i U2 que garanteix que els seus equips fabricats al Brasil estan elaborats per obtenir la màxima qualitat i resistència, mateixa certificació que ja és emprada en els seus equips fabricats a Espanya, a la seva planta de producció de Les Franqueses del Vallès. Aquests certificats confirmen que Aguilar y Salas reuneix tots els requisits de pressurització que exigeix la legislació internacional.

“Aguilar y Salas és una companyia compromesa amb la seguretat i la legislació internacional de tots i cadascun dels nostres equips fabricats a Espanya i al Brasil. L’obtenció dels certificats U i U2 de l’ASME suposen la confirmació del ben fer i les polítiques de seguretat en la fabricació de calderes i equips a pressió”, afirma Manuel Salas, CEO d’Aguilar y Salas, S.A.

L’ASME, la Societat Americana d’Enginyers Mecànics, és una associació de professionals de tot el món fundada a finals del segle XIX i que ha creat un codi d’acceptació mundial utilitzat en el disseny, construcció, inspecció i proves d’equips com calderes i dipòsits sotmesos a pressió, entre d’altres.

Per Aguilar y Salas, l’obtenció d’aquests dos certificats suposa fer un pas més en el procés de consolidació de l’empresa en el mercat americà i sudamericà, augmentant la seva presencia en tots dos continents gràcies a l’eliminació dels costos de transport i l’exportació del Brasil als Estats Units. Recentment, Aguilar y Salas publicava els resultats de facturació de l’any 2015, que reflecteixen l’èxit del procés d’exportació que ha portat a terme a les seves fàbriques de Suape, al Brasil. La seu de l’empresa al país sud-americà va assolir els 21 milions de reals, superant els 4 milions de l’any 2014.

Sobre Aguilar y Salas:

Aguilar y Salas és una companyia familiar líder en el disseny i fabricació de béns d’equipament d’alta i mitja pressió fabricats amb materials i aliatges especials. Des dels seus orígens l’any 1947, ha desenvolupat la seva activitat a Espanya, sent la seva capacitat exportadora la clau del seu èxit, aconseguint el 90% de la seva facturació anual. Recentment l’empresa ha implementat la seva fàbrica a Suape (Brasil), amb una inversió total de 22 milions d’euros, ampliant les seves plantes de producció ubicades a Barcelona (Espanya).

Actualment disposa d’un planter total de 200 persones i un volum de negoci superior als 30 milions d’euros.

Per més informació: www.aguilarysalas.com

Contacte de premsa:

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla de Catalunya 120 4º 4ª
08008 – Barcelona - (España)
T. +34 93 528 57 89 | Fax: +34 93 528 76 13
E-mail: prensa@blanz.es
Web: www.blanz.es

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top