Aguilar y Salas S.A. porta a terme una anàlisi macroeconòmica del sector O&G

oil platform

Aguilar y Salas S.A. porta a terme una anàlisi macroeconòmica del sector O&G

El preu del cru, la victòria de Trump a les eleccions nord-americanes i les previsions econòmiques a Brasil marcaran el rumb del sector Oil&Gas, així com l'estratègia de l'empresa per al 2017.

Barcelona 5 de gener del 2017 – Manuel Salas, CEO d'Aguilar y Salas, S.A, companyia especialitzada en el disseny i construcció de béns d'equipament per a la industria química, oil & gas i de fertilitzants, analitza la situació actual econòmica del Brasil i les previsions de creixement per a aquest any en els diversos sectors en els quals opera. Des del 2010, Aguilar y Salas compta amb instal•lacions a la regió de Suape, Recife, al nord-est del país, on produeix equipaments i components d'alta qualitat i prestacions per diferents sectors d'àmbit industrial.

En l'àmbit macroeconòmic s'espera un any 2017 marcat per la tendència a l'alça del preu del cru. El passat mes de novembre la OPEP pactava limitar la producció diària de cru als 32,5 milions de barrils, incrementant així el preu del barril Brent fins als 50$ per barril. Durant el pròxim any s'espera que continuï la pujada, fins a arribar als 55$ per barril de cru.

Als Estats Units, la victòria de Donald Trump a les eleccions a la presidència de la Casa Blanca, va produir una apreciació del dòlar que va arribar a situar-se als 1,04077 US$/Eur. Durant el 2017, segons previsions d'analistes de tot el món, pot arribar a la paritat amb l'euro. Per Aguilar y Salas S.A. aquest fet suposa un augment de competitivitat a les exportacions de l'empresa des d'Espanya i Brasil.

Respecte al mercat brasiler, s'aprecia una reactivació econòmica, així com un increment de la inversió, després de la destitució de Dilma Rousseff de la presidència del país sud-americà. Aquesta estabilització econòmica es traslladarà també als sectors químic i d'O&G. En aquest últim any el BRL s'ha estabilitzat en els 3,5BRL/Eur després de l'apreciació iniciada al febrer del 2016.

"Per 2017, ens trobem amb un panorama econòmic més estable, fet que ens permetrà seguir creixent a Amèrica del Sud. Esperem tenir una major activitat a Brasil, així com a Xile i els països fronterers. Aguilar y Salas S.A. seguirà apostant per la diversificació de mercats i la inversió de recursos a la creixent industria paperera i de fertilitzants", afirma Manuel Salas, CEO d'Aguilar y Salas S.A.

Durant l'any 2016, l'empresa va continuar consolidant la seva presència al mercat sud-americà, assolint diversos certificats per a la manufactura i la reparació d'equipament a escala internacional a la seva seu brasilera. Durant les pròximes setmanes la companyia anunciarà la seva facturació, i s'espera un augment en vendes per al pròxim any gràcies a unes condicions econòmiques internacionals més favorables.

Sobre Aguilar y Salas:

Aguilar y Salas és una companyia familiar líder en el disseny i fabricació de béns d’equipament d’alta i mitja pressió fabricats amb materials i aliatges especials. Des dels seus orígens l’any 1947, ha desenvolupat la seva activitat a Espanya, sent la seva capacitat exportadora la clau del seu èxit, aconseguint el 90% de la seva facturació anual. Recentment l’empresa ha implementat la seva fàbrica a Suape (Brasil), amb una inversió total de 22 milions d’euros, ampliant les seves plantes de producció ubicades a Barcelona (Espanya).

Actualment disposa d’un planter total de 200 persones i un volum de negoci superior als 30 milions d’euros.

Para més informació: www.aguilarysalas.com

Contacte de premsa:

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla de Catalunya 120 4º 4ª
08008 – Barcelona - (Espanya)
T. +34 93 528 57 89 | Fax: +34 93 528 76 13
E-mail: prensa@blanz.es
Web: www.blanz.es

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top