Editorial Base publica “El Secret de la Maroka” el primer conte infantil de l'escriptora Mara Meneghel

Una història per prevenir i gestionar el bulling entre els més petits.

El llibre ha estat escrit per a nens i nenes de 3 a 9 anys i per a tots els públics, com a pares, professors i avis. Té com a protagonista a la Maroka, una nena de 6 anys que pateix bulling pels seus companys i no vol anar a l'escola.

En el desenvolupament de la història aprendrà la importància de saber que no està sola i que quan tenim persones que ens estimen i que confiem, tot és més fàcil de solucionar.

El conte infantil "El Secret de la Maroka" és una eina a més, creada per l'autora; basat en el projecte ARTIS (Arteteràpia Integrativa Sistèmica). El projecte té com a objectius: Acompanyar a nens i nenes amb diferents necessitats psicoeducatives de 3 a 9 anys (cicles infantil i primària), en els diferents àmbits; I ajudar perquè puguin superar els diferents reptes per ells mateixos, amb l'ajuda dels seus familiars i professors en diferents contextos.

El projecte ARTIS disposa d'una trajectòria de més de 10 anys i va ser desenvolupat a l'escola pública Lluis Vives al barri de Badal a Barcelona, per la Dra. Experta Mara Meneghel Casas.

El “Secret de la Maroka”, ja està disponible a la venda a llibreries i botigues especialitzades, amb un PVP recomanat de 12,26€.

La presentació oficial del llibre serà el proper 13 de gener a les 18:30hrs, a la Casa del Llibre (Passeig de Gràcia 62, 08007, Barcelona).

Sinopsis - El Secret de Maroka:

Aquesta és la història d'una nena anomenada Maroka, que pateix a casa i a l'escola per guardar un secret que només sap ella. Potser tu també en tens un, o coneixes un amic o amiga que en tingui. El petit secret de la Maroka t'ajudarà a comprendre que no estàs sol. Quan comptem amb l’ajuda d’algú a qui estimem i que ens estima, tot resulta més fàcil de solucionar.

Sobre l’autora:

Mara Meneghel és doctora en Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona, on ha treballat com a coordinadora i professora de postgraus i màsters. També és pedagoga sistèmica integral, art terapeuta, psicomotricista, constel·ladora familiar i coach sistèmica. El 2009 va crear el projecte ARTIS, amb l’objectiu d’integrar i ajudar els nens i nenes amb dificultats d'aprenentatge i conducta. ARTIS s'ha aplicat sistèmicament en escoles públiques i concertades de Barcelona, amb la participació activa de les famílies i dels equips docents, psicopedagògics i de gestió escolar. A través dels contes infantils, la Mara vol continuar el seu treball amb els nens i nenes, i amb les seves famílies.

Descarregar la coberta i fotos:

https://drive.google.com/drive/folders/1Aiv2rbLt_Uce0SA_0aEAQMUqyY2aKQ7h...

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top