L’agència BlaNZ Marketing & PR estarà present a la 4a edició del Startup Village a Moscou

Els pròxims dies 2 i 3 de juny es celebrarà a Moscou la 4a edició del Startup Village, un esdeveniment organitzar per la fundació Skolkovo, on les empreses més importants del sector de la tecnologia es reuniran, per realitzar conferències i trobar partners i inversors de tot el món.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de les principals empreses del sector tecnològic, startups i diferents conferenciants i inversors russos. El passat any 2015, van tenir 12.000 participants de 39 països diferents que van col·laborar a les diferents conferències que es van celebrar. Aquest any es preveu superar les dades del Startup Village 2015, i es tractaran els principals temes actuals com les tecnologies relacionades amb l’Internet of Things (IOT), robòtica, realitat augmentada, Smart Cities i Oil & Gas, entre altres sectors. A més, comptarà amb una secció anomenada Startup Bazaar, en la qual els inversos, empreses i equips d’innovació podran mostrar els seus projectes perquè els assistents puguis provar-los i avaluar-los.

L’agència BlaNZ Marketing & PR és l’encarregada de la representació de Skolkovo al mercat espanyol, quant a màrqueting i comunicació. A Startup Village es reunirà amb les principals empreses de Skolkovo per establir ponts de comunicació entre el mercat rus i espanyol. “El Startup Village és l’esdeveniment de referència per les empreses que volen accedir al mercar rus i trobar partners o inversors. Serà un plaer participar per segon any consecutiu i assistir a les diferents conferències que es realitzaran”, així ho afirma Rafaela Almeida, CEO de BlaNZ Marketing & PR Barcelona.

Per més informació:
https://startupvillage.ru/en

Contacte de premsa:
Blanz Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Tel.: +34 93 528 57 89
Fax: +34 93 528 76 13
E-mail: prensa@blanz.es
Web: www.blanz.es

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top