Primera edició dels Premis FP que es celebraran en BizBarcelona 2016

Barcelona 19 de maig de 2016. Els Premis FP, impulsats per L’Associació Tecnològica de Joves Emprenedors (ATJE), celebraran la seva primera edició a BizBarcelona 2016. Una iniciativa que té com a objectiu premiar als alumnes destacats de Formació Professional a través de beques, ofertes d’ocupació i ajudes per accedir al mercat laborar. En el seu desig més innovador, els premis també oferiran totes les eines necessàries per que els alumnes puguin convertir els seus projectes de final de carrera en una empresa real, fomentant així, l’emprenedoria i la creació d’auto-ocupació entre els més joves gràcies al recolzament del Centre Associatiu d’Emprenedors de Catalunya (CAEC).

“Portem més de 7 anys treballant pel dret a la formació i creació d’oportunitats d’emprenedoria per tots els alumnes de cicles formatius de grau superior. Degut a aquest esforç constant, hem aconseguit unir a diferents entitats per materialitzar aquesta iniciativa en el context del Bizbarcelona i dur-lo a un format més elaborat i ambiciós”, Javier Andrés, President i Fundador ATJE.

L’Associació Catalana d’Informàtics del FP (ACIFP), el Col·legi Oficial d’Enginyers d’Informàtica (COEINF) i Telecos.cat, el Projecte Universitat-Empresa (PUE) i el Centre Associatiu d’Emprenedors de Catalunya (CAEC), son les entitats principals que es sumen a la iniciativa liderada per l’ATJE.

El proper 2 de juny de 2016, ATJE oferirà els premis en conjunt a les altres entitats anomenades:

L'Associació Catalana d'Informàtics de l'FP (ACIFP) se suma a aquesta iniciativa. Entitat creada per dignificar l'ofici d'Informàtica de l'FP, sota el paraigua i el codi deontològic del Col·legi Oficial d'Enginyers d'Informàtica (COEINF) col·labora activament en la captació d'escoles i de talents en l'alumnat.

COEINF ​i Telecos.cat, ​col·labora amb els premis, aportant la seva experiència en esdeveniments i amb gestió de les Beques Universitàries als millors alumnes.

PUE, el Projecte Universitat­-Empresa​, s'adhereix com a col·laborador, gràcies a la seva estreta relació amb els CFGS tecnològics i es converteix en moderador i presentador de l’esdeveniment.

Entre les novetats, destaca la iniciativa de convertir el projecte final de CFGS en un projecte emprenedor real gràcies al conveni amb el Centre Associatiu d’ Emprenedors de Catalunya​ (CAEC).

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla de Catalunya 120 4º 4ª

08008 - Barcelona

T.: +34 93 528 57 89

Fax: +34 93 528 76 13

prensa@blanz.es
http://www.blanz.es

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top