Rafaela Almeida s’incorpora al claustre de professors de l’EUNCET

euncet logo

Rafaela Almeida s’incorpora al claustre de professors de l’EUNCET

L’emprenedora impartirà classes al Màster Oficial de Marketing de la universitat barcelonesa.

Rafaela Almeida, CEO y fundadora de BlaNZ Marketing y Comunicación, formarà part a partir de novembre, del professorat de la universitat EUNCET. Durant el curs impartirà diverses classes centrades en el naixement de marques, la imatge corporativa de les empreses i els actors que formen part del procés de comunicació, per als alumnes del Màster Oficial de Marketing.

El Màster Universitari en Direcció de Marketing permet desenvolupar les competències i habilitats necessàries per assimilar els conceptes analítics, estratègics i operatius més avançats en l’àmbit del marketing.

Entre el professorat del Màster Oficial de Direcció de Marketing destaquen la Dra. Jessica Lingan, (doctora en publicitat i RRPP), Roc Massager (llicenciat en ciències de la informació), Dr. Eduard Amorós (doctor en marketing i director de marketing i comunicació de Kaizen Group) i Montserrat Guardia (experta en el mercat eTIC i Directora de Transformació Digital al Banc Sabadell). A més, l’alumnat assistirà a diverses ‘Masterclass’ amb experts en el desenvolupament de negoci internacional, com ara Dídac Lee (Director General i Fundador de Inspirit), Xavier Verdaguer (Fundador de exitoses empreses d’Innovació Tecnològica com ara TMT Factory) i David Tomàs (Cofundador i Director General de Cyberclick Group), entre molts altres.

Euncet Business School és una institució educativa privada formada l’any 1980, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya – UPC, situada a Terrassa i a Barcelona. Els programes que ofereix l’escola són: Graus Universitaris d’ADE, Marketing i Comunicació Digital, Executive MBA, Executive MBI, Full Time MBI & MBA, postgraus i Màsters Executive i una àmplia oferta formativa modular Executive per a profesionals tant locals com Internacionals, tots de l’àrea del Management.

Per més informació visiti: EUNCET – Màster Oficial en Direcció de Marketing

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top