Aguilar y Salas tanca una comanda de 6 milions d’euros

L’encàrrec format per intercanviadors de calor Block in Kettle i dipòsits Drums es destinarà a la construcció de les noves plantes de liquació de gas d’una empresa internacional alemanya als Estats Units.

Barcelona 3 novembre 2015 – Aguilar i sales companyia especialitzada en el disseny i construcció de béns d’equip per a la indústria química, oil & gas, fertilitzants i paperera, anuncia que ha obtingut una comanda valorat en 6 milions d’euros d’una empresa internacional alemanya. Els equips que es construiran, són de diversos intercanviadors de calor tipus Block in Kettle i dipòsits Drums que seran utilitzats durant el procés de liquació de gas a les plantes que té la companyia repartides pel país nord-americà.

Els equips estan sent fabricats a la planta de producció d’Aguilar y Salas ubicada al polígon industrial Pla de Llerona de les Franqueses del Vallès i a workshop disponible al Port de Barcelona. El procés de producció es dividirà en tres fases o trens que es compon la tecnologia de liquació de gas. Els diferents Block in Kettle que fabrica Aguilar i sales es componen de materials especials com acers inoxidables, acers per a baixes temperatures i metalls com l’alumini.

Estats Units actualment produeix al voltant del 8% de la producció anual de GNL (gas natural liquat). En els últims anys s’han posat en marxa fins a 13 projectes de liquació de gas a tot el país. Segons estudis recents, per al 2020 s’estima que els Estats Units podria arribar a més de 70 bilions de metres cúbics, segons dades de Goldman Sachs.

«Estem enormement satisfets d’aquesta nova col·laboració. Un cop més s’ha tornat a confiar en els nostres productes per a les noves plantes de liquació de gas als Estats Units. Per això, per Aguilar y Salas treballar per a empreses d’àmbit internacional com en aquest cas suposa l’oportunitat perfecta per reforçar la inserció dels nostres productes en el mercat americà, un mercat molt desenvolupat pel que fa a explotació i tractament dels seus recursos naturals «, explica Manuel Salas, CEO d’Aguilar i Salas.

Les dues empreses han col·laborat anteriorment en altres projectes internacionals. Recentment el president d’Aguilar i Salas, Manuel Sales explicava les positives expectatives que genera el mercat de la producció i tractament de gasos, ja que els intercanviadors de calor i els dipòsits que produeix l’empresa són necessaris en els diversos processos de transformació i emmagatzematge de aquests.

Sobre Aguilar y Salas:

Aguilar y Salas és una companyia líder en el disseny i fabricació de béns d’equips d’alta pressió destinats a la indústria química, Oil & Gas i de fertilitzants, entre d’altres. Des dels seus orígens el 1947, ha desenvolupat la seva activitat a Espanya, sent la seva capacitat exportadora la clau del seu èxit, aconseguint el 90% de la seva facturació anual. Recentment l’empresa ha implementat la seva fàbrica a Suape (Brasil), amb una inversió total de 22 milions d’euros, ampliant les seves plantes de producció ubicades a Barcelona (Espanya) i en Casablanca (Marroc).

Actualment disposa d’una plantilla total de més de 200 persones i un volum de negoci superior als 35 milions d’euros.

Per a més informació: www.aguilarysalas.com

Contacte de premsa:

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rafaela Almeida – Marketing & PR Manager
Rambla de Catalunya 120 4o 4a
08008 – Barcelona – (España)
T. +34 93 528 57 89 | Fax: +34 93 528 76 13
E-mail: prensa@blanz.es
Web: www.blanz.es

Aguilar y Salas
Eulàlia Salas – Business Development
Pol. Industrial Pla de Llerona
C/Irlanda, s/n/
08520 – Les Franqueses del Vallés, Barcelona (España)
Tel. +34 93 861 70 70 | Fax. +34 93 840 04 90
E-mail: press@aguilarysalas.com
Web: www.aguilarysalas.com