Aguilar y Salas assoleix els 33,8 milions d’euros de facturació durant el 2015

Després de tancar el passat any fiscal, l’empresa valora la seva evolució econòmica durant l’últim període i anuncia la seva previsió per al 2016.

Barcelona 09 de febrer de 2016 – Aguilar y Salas, companyia especialitzada en el disseny i construcció de béns d’equipament per a la industria química, oil&gas i de fertilitzants, anuncia, després de tancar l’any fiscal de 2015, que ha mantingut la facturació anual total anterior assolint els 33,8 milions d’euros, malgrat la notable baixada dels preus del petroli. A més, l’empresa ha augmentat la seva presència en altres sectors, aconseguint un creixement del 85% en les exportacions. Al Brasil les dades són també altament positives, ja que les vendes de l’empresa han assolit els 21 milions R$, respecte als 4 milions R$ de 2014, continuant així amb el procés d’exportació d’equipaments fabricats al Brasil cap a la resta del continent.

A Espanya, per aquest 2016, Aguilar y Salas espera seguir creixent gràcies a la diversificació de mercats, després de potenciar la seva presència en sectors com la liqüefacció de gas, la papereria i els fertilitzants. Al Brasil, la previsió és arribar als 7,5 milions d’euros (30 milions de reals), augmentant el nombre de components fabricats i l’exportació a altres països de l’Amèrica Llatina, beneficiada també pels baixos costos logístics.

L’equipament més demandat durant 2015 pels clients d’Aguilar y Salas van ser en aquest ordre: bescanviadors de calor, columnes, skids i reactors. Tots i cadascun d’ells són elaborats amb materials de màxima qualitat i resistència, utilitzant aliatges especials com el Superduplex o de titani, que fan que els seus equipaments siguin altament resistents a les grans pressions i altes temperatures a les quals són sotmesos en sortir de fàbrica.

“Estem enormement satisfets pels resultats assolits aquest últim any. Malgrat haver estat un període complicat, sobretot en el que respecta a les variacions en el preu del cru, hem aconseguit mantenir les nostres vendes gràcies a l’obertura d’Aguilar y Salas a altres mercats. Les positives perspectives per aquest any quant al mercat del gas natural liquat (GNL), així com altres indústries com la paperera i fertilitzants, ens fan preveure un any molt positiu”, afirma Manuel Salas, CEO d’Aguilar y Salas.

Sobre Aguilar y Salas:
Aguilar y Salas és una companyia familiar líder en el disseny i fabricació de béns d’equipament d’alta i mitja pressió fabricats amb materials i aliatges especials. Des dels seus orígens l’any 1947, ha desenvolupat la seva activitat a Espanya, sent la seva capacitat exportadora la clau del seu èxit, aconseguint el 90% de la seva facturació anual. Recentment l’empresa ha implementat la seva fàbrica a Suape (Brasil), amb una inversió total de 22 milions d’euros, ampliant les seves plantes de producció ubicades a Barcelona (Espanya).

Actualment disposa d’un planter total de 200 persones i un volum de negoci superior als 30 milions d’euros.
Per més informació: www.aguilarysalas.com

Contacte de premsa:
BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
T. +34 93 528 57 89 | Fax: +34 93 528 76 13
E-mail: prensa@blanz.es
Web: www.blanz.es

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top