Serveis

Pla de mitjans

BlaNZ Marketing & PR és una empresa especialitzada en el llançament de productes, tant al mercat Espanyol com Portuguès, amb més de 10 anys d’experiència.

La nostra missió es centra a destacar de forma senzilla i intel•ligible les qualitats d’un producte o servei per tal que el missatge arribi al seu públic objectiu.

Donada la saturació d’informació i d’impressions visuals que rebem diàriament és imprescindible aconseguir sorprendre els lectors i a la premsa especialitzada amb una informació actual, innovadora, fresca i de qualitat.

Per això, tots aquests elements fan que la presentació del seu producte sigui impecable i aconsegueixi obtenir l’èxit que desitja.

Gabinets de comunicació

Llegir més

Els gabinets de comunicació són un departament que s’encarrega de controlar, analitzar, executar i difondre accions de comunicació i màrqueting de l’empresa, tant en l’àmbit periodístic com empresarial, per donar una bona imatge global de la cultura del negoci. Es tracta d’establir una estratègia de comunicació de 360º i les seves accions corresponents.

A més, també s’encarrega com agència de comunicació de la comunicació interna i externa de l’empresa per incidir de forma positiva en l’opinió pública eliminant així tot allò no desitjat.

A BlaNZ Marketing & PR ens posem en contacte i organitzem els gabinets de comunicació per satisfer les necessitats dels nostres clients i complir els seus objectius.

Llançament de convocatòries a mitjans d’interès

Llegir més

A BlaNZ Marketing & PR comptem amb una àmplia cartera de mitjans de comunicació d’interès públic en els quals difonem convocatòries i notes de premsa dels nostres clients per donar a conèixer i informar els consumidors sobre els seus productes i així, que aquests aconsegueixin l’awareness i coneixement entre els diferents públics.

Organització d’esdeveniments i rodes de premsa

Llegir més

Vols organitzar un esdeveniment i no saps com?

A BlaNZ Marketing & PR ens encarreguem de planificar i executar el seu esdeveniment, ja sigui per a participar en fires, congressos, reservar espais, dissenyar i enviar les invitacions, contractar equips i tot allò que sigui necessari perquè el seu esdeveniment sigui tot un èxit.

A més, gràcies a la nostres àmplia cartera de mitjans de comunicació ens posarem en contacte amb ells i organitzem rodes de premsa per poder difondre tota aquella informació d’interès que l’empresa vulgui comunicar.

Relaciones Públicas

Llegir més

El departament de Relacions Públiques és l’encarregat de gestionar la comunicació entre l’empresa i la comunitat amb l’objectiu de crear una bona imatge de l’organització.

Per això, a BlaNZ & Marketing & PR disposem de les tècniques i eines més avançades per aconseguir un desenvolupament òptim de la comunicació i obtenir els millors resultats.

Product show off

Llegir més

Sabem que la presentació d’un producte és important per les empreses, ja que depèn d’aquest moment que els nostres consumidors potencials vegin una bona imatge d’ell. Per això, a BlaNZ Marketing & PR ens encarreguem de realitzar les millors presentacions pels nostres clients i destacar cada producte perquè els futurs consumidors es sentin atrets cap a ell.

Gestió de mostres de producte

Llegir més

Donat que a BlaNZ Marketing & PR volen aconseguir la màxima difusió dels productes dels nostres clients, ens encarreguem de gestionar l’enviament de mostres de productes a tots aquells usuaris o mitjans que pugui fer eco sobre ells.

Assessoría E-business/ Inbound Marketing

A BlaNZ Marketing & PR ens caracteritzem per estar a l’últim quant a tendències que van sorgint al mercat, per això, utilitzem la metodologia del Inbound Marketing. Aquest té l’objectiu de donar resposta als comportaments dels consumidors i es basa en cinc pilars fonamentals que ens ajudaran a donar-los una millor experiència i aconseguir els millors resultats:

 • Atracció del trànsit gràcies a diferents suports online.
 • Conversió de tot el trànsit web en una base de dades.
 • Automatització del màrqueting a través d’eines específiques.
 • Fidelització i cura dels clients.
 • Sincronització de totes les tècniques per aconseguir els objectius establerts.
Campanyes de Màrqueting online

Llegir més

Actualment el concepte de Màrqueting ha canviat de manera considerable degut a l’evolució que ha experimentat el sector de noves tecnologies, ja no n’hi ha prou amb tenir una simple HTML que funcioni com un catàleg online dels nostres productes. A més de disposar d’aquesta carta de presentació online, hem d’estructurar-la i fer-la amigable als buscadors per poder obtenir un posicionament natural i el rànquing nº1 amb els criteris que defineixen a la nostra marca.

A BlaNZ Marketing & PR establim estratègies personalitzades i segmentades utilitzant les millors eines, tant des de la simplicitat del Buzz Marketing fins a fomentar el Marketing Viral, perquè els nostres clients puguin donar a conèixer el producte o servei amb la finalitat de treure la màxima rendibilitat en totes les seves accions online i que es converteixin en prescriptors dels seus productes.

Posicionament web (SEO, SEM y Adwords)

Llegir més

Avui en dia l’optimització dels motors de cerca és un factor molt important que les empreses han de tenir en compte, ja que la majoria de consumidors consulten i utilitzen internet i els seus cercadors.

És per això que a BlaNZ Marketing & PR disposem d’una sèrie d’eines per ajudar a les empreses i negocis a aconseguir un bon posicionament web utilitzant campanyes d’Adwrords, SEO i SEM, a partir de la compra de paraules clau.

Social Media Marketing

Llegir més

El Social Media Marketing és una estratègia que combina els objectius de màrqueting online amb els diferents mitjans socials actuals com són els blogs, xarxes socials, microbloggin i altres. Amb aquests obtenim:

 • Generar trànsit cap a la nostra web.
 • Major visibilitat.
 • Rebre opinions dels nostres clients i compradors potencials.
 • Protegir la nostra marca i millorar la seva reputació.
 • Un millor coneixement del mercat.
 • Reducció de les despeses de màrqueting.
 • Arribar al nostre públic objectiu amb la generació de clients potencials (leads).
 • Augmentar les vendes.
 • Un dels avantatges que ens aporta és poder interactuar amb els nostres usuaris i rebre el seu feedback, ja que així aconseguir comunicar-nos amb un major nombre de consumidors i abastem un gran sector del mercat potencial.

  A BlaNZ Marketing & PR ens encarreguem de gestionar els perfils socials i dissenyem estratègies per aconseguir uns resultats òptims a partir d’un Community Manager qui crea contingut, gestiona les opinions i dinamitza una o vàries comunitats d’Internet.

Desenvolupament web i Apps mòbils

Llegir més

Internet és un dels aparadors més grans i eficients dels que disposen les empreses. Per això, és imprescindible que qualsevol negoci que vulgui donar-se a conèixer i comunicar-se amb el món estigui present en ell.

A BLaNZ Marketing & PR disposem d’un equip de desenvolupament web i d’aplicacions mòbils al servei dels nostres clients per dissenyar de la manera més eficient i eficaç un portal personalitzat per a cada un d’ells.

Blogger outreach

Llegir més

Moltes empreses segueixen l’estratègia de treball amb persones influents al món online, com els bloggers per construir un ambaixador de la marca a la xarxa i que aquest promogui nous productes, guanyi mencions i cridi l’atenció d’una varietat de nous consumidors.

A BlaNZ Marketing & PR disposem d’una gran xarxa de bloggers de diferents categories i àmbits que poden ajudar a les empreses a les seves campanyes i que aquestes aconsegueixin donar a conèixer els seus productes a una gran multitud d’usuaris.

Reputació online

Llegir més

A Internet es publiquen milions d’informacions. Comunicats i/o opinions que parlen sobre empreses, productes, serveis i altres. El coneixement i seguiment de tota la informació que afecta l’empresa és part del que s’anomena Reputació online.

A BlaNZ Marketing & PR ens encarreguem de recopilar i seguir amb criteri tota la informació relacionada amb els nostres clients i veure si afecta de manera positiva o negativa a la seva reputació i solucionem tots aquells problemes que puguin sorgir.

Mobile Marketing

Llegir més

A causa del creixement en el sector de la telefonia mòbil i les grans oportunitats que té, com la captació i fidelització de clients, és fonamental redefinir i crear noves relacions amb els nostres clients mòbils per tal d’aconseguir uns bons resultats.

És per això que a BlaNZ Marketing & PR apostem pel Mobile Marketing el qual ens permet comunicar-nos amb els nostres clients potencials a través de qualsevol dispositiu mòbil a partir d’una sèrie de tècniques i formats per promocionar productes i serveis a través d’aquest canal.

Campanyes de publicitat

BlaNZ Marketing & PR es caracteritza per la creació de campanyes publicitàries personalitzades per cada un dels nostres clients, adaptant cada estratègia a les seves necessitats i realitzant accions que puguin complir amb èxit els objectius establert.

Per això, oferim campanyes de comunicació de 360º que cobreixin tots aquells aspectes a tenir en compte i que condueixin a les empreses a aconseguir la seva finalitat.

Disseny creatiu

Llegir més

El factor creatiu és molt important tenir-lo en compte sobretot quan volem publicar algun producte o servei, ja que és el que ajuda a l’atracció dels possibles consumidors.

A BlaNZ Marketing & PR ens encarreguem de dissenyar i confeccionar estratègies i accions creatives perquè els nostres clients donin una bona imatge i puguin atraure a futurs consumidors.

Naming

Llegir més

El naming forma part del procés de creació de la identitat corporativa o de marca, és el primer pas perquè l’empresa i els productes o serveis es diferenciïn de la seva competència.

BlaNZ Marketing & PR s’encarrega del procés de selecció de noms de l’empresa perquè s’adapti perfectament a ella i que se li atribueixin aquestes característiques diferencials de la seva competència.

Branding

Llegir més

"El branding és tot allò que fa un per connectar l’estratègia de negoci amb l’experiència del consumidor i convertir-lo en experiència i lleialtat".

A BlaNZ Marketing & PR ens centrem en el procés de construcció d’una marca tenint en compte tots els aspectes, des del desenvolupament de la identitat corporativa, el seu posicionament i l’evolució d’aquesta al mercat.

Compra d’espais publicitaris

Llegir més

A BlaNZ Marketing & PR ens encarreguem de la compra d’espais publicitaris pels nostres clients i garantim una presència notòria als mitjans de comunicació. Per això, seleccionem els suports més adequats, definim els formats, seguim les dates de les publicacions i negociem els preus.

Disseny gràfic

El disseny gràfic es basa a idear i projectar missatges a través de la imatge. Amb l’avanç de la tecnologia, aquest compta amb noves eines que permeten realitzar una feina més eficaç i assolir un major impacte en el client.

BlaNZ Markerting & PR es disposa a dissenyar i projectar les peticions dels seus clients perquè aconsegueixin els resultats que desitgen.

Disseny i desenvolupament web

Llegir més

Actualment Internet és el mitjà rei, ja que tot negoci que no hi estigui present, es pot quedar fora del mercat i no aconseguirà beneficis davant la seva competència.

És per això que BlaNZ Marketing & PR aposta per la creació i disseny de pàgines web per cada un dels seus clients i que aquestes reflecteixin la personalitat i atributs de cada marca.

Estudis de mercat

Un estudi de mercat és una tècnica que utilitzen les empreses per obtenir informació sobre el target, la competència i els proveïdors sobre un producte o servei concret. Aquest es basa en diferents metodologies, tant qualitatives com quantitatives, depenent de les necessitats de cada client.

A BlaNZ Marketing & PR ens encarreguem de seleccionar i posar en pràctica la metodologia adequada per cada cas i aconseguir així els resultats desitjats.

Focus Group

Llegir més

El focus group o grup de discussió és una tècnica qualitativa que es basa en la reunió d’un grup entre 6 i 10 persones, totes determinades per un perfil similar, en la que està present un moderador que va fent preguntes i es discuteix sobre un tema en concret del qual s’extrauran posteriorment les conclusions i la informació d’interès per l’empresa.

Entrevista en profunditat

Llegir més

L’entrevista en profunditat és una tècnica qualitativa que es centra en la discussió entre dos subjectes, l’entrevistador i l’entrevistat, amb l’ajuda d’un guió de preguntes per conversar sobre un producte o servei determinar i poder extreure’n informació d’interès per l’empresa.

Enquestes

Llegir més

Les enquestes són una tècnica quantitativa que a basen en confeccionar un qüestionari de preguntes sobre un producte o servei en concret i del que es poden extreure resultats mesurables i útils per les empreses.

Formació in company

Sabem que a vegades és complicat combinar les hores de feina amb la formació.

Per això, a BlaNZ Marketing & PR oferim el servei de formació in company, és a dir, ens desplacem fins a la teva empresa per ajudar-te amb la teva formació amb els mitjans necessaris per dur-la a terme. Amb aquesta formació veurem de primera mà el que necessites i podrem adaptar-nos millor a tu i al teu ambient de treball.

Gestió de crisis

Avui en dia vivim en un món complex que va a tota velocitat i on es produeixen canvis constants, però dins d’aquest caos estem acostumats a viure amb normalitat, ja que sabem actuar de manera efectiva en condicions difícils.

Així som a BlaNZ Marketing & PR, t’ajudem i gestionem les crisis que puguin sorgir de manera que no hauràs de preocupar-te pel que passi, nosaltres ho solucionarem.

Gestió d’influencers i personatges públics

Actualment i cada vegada més, en tota estratègia de màrqueting i comunicació se’ls hi dóna bastanta importància a la figura del influencer, és a dir, aquelles persones que trenen una gran presència i credibilitat a les xarxes socials gràcies al seu coneixement sobre aquestes.

És per això que a BlaNZ Marketing & PR ens encarreguem de posar-nos en contacte i gestionar tot tipus d’influencers pels nostres clients i que pugui promocionar i donar a conèixer els productes o serveis que desitgin. També, disposem d’un departament d’assessoria d’imatge per a personatges públics en els quals ens encarreguem de la relació amb els mitjans de comunicació i gestionem les situacions de crisis que hi puguin influir de manera negativa als nostres clients.

Formació de portaveus

A BlaNZ Marketing & PR creiem que tota empresa necessita un portaveu que desprengui professionalitat, entusiasme i carisma per a comunicar-se amb tots els mitjans de comunicació i com a conseqüència, que reflecteixi una bona imatge de l’empresa. Nosaltres apostem per una bona formació per aquestes persones que han de comunicar-se públicament i que puguin fer-ho amb agilitat i convicció.

A més, comptem amb l’ajuda de Manuel Campo Vidal amb qui hem realitzat diferents projectes en comú de formació de portaveu.

REPRESENTACIÓ DE MARQUES INTERNACIONALS

Vols introduir la teva empresa o marca al mercat espanyol o portuguès i no saps com?

A BlaNZ Marketing & PR volem posar-te les coses fàcils. Per això, t’oferim un assessorament total per aconseguir amb èxit la teva introducció al mercat espanyol i portuguès i que el teu negoci s’integri totalment a la vida dels consumidors.

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top