Aguilar y Salas tanca una comanda de 6 milions d'euros

marketing influencer, influencer, campanya amb influencers, detectar influencers, gestió influencers, marketing amb influencers, influencer espanya, influencer barcelona, agencia marketing digital, agencia marketing online, agencia marketing digital barcelona, agencia marketing digital espanya, posicionament web barcelona, posicionament web espanya

L'encàrrec format per intercanviadors de calor Block in Kettle i dipòsits Drums es destinarà a la construcció de les noves plantes de liquació de gas d'una empresa internacional alemanya als Estats Units.

Barcelona 3 novembre 2015 - Aguilar i sales companyia especialitzada en el disseny i construcció de béns d'equip per a la indústria química, oil & gas, fertilitzants i paperera, anuncia que ha obtingut una comanda valorat en 6 milions d'euros d'una empresa internacional alemanya. Els equips que es construiran, són de diversos intercanviadors de calor tipus Block in Kettle i dipòsits Drums que seran utilitzats durant el procés de liquació de gas a les plantes que té la companyia repartides pel país nord-americà.

Els equips estan sent fabricats a la planta de producció d'Aguilar y Salas ubicada al polígon industrial Pla de Llerona de les Franqueses del Vallès i a workshop disponible al Port de Barcelona. El procés de producció es dividirà en tres fases o trens que es compon la tecnologia de liquació de gas. Els diferents Block in Kettle que fabrica Aguilar i sales es componen de materials especials com acers inoxidables, acers per a baixes temperatures i metalls com l'alumini.

Estats Units actualment produeix al voltant del 8% de la producció anual de GNL (gas natural liquat). En els últims anys s'han posat en marxa fins a 13 projectes de liquació de gas a tot el país. Segons estudis recents, per al 2020 s'estima que els Estats Units podria arribar a més de 70 bilions de metres cúbics, segons dades de Goldman Sachs.

"Estem enormement satisfets d'aquesta nova col·laboració. Un cop més s'ha tornat a confiar en els nostres productes per a les noves plantes de liquació de gas als Estats Units. Per això, per Aguilar y Salas treballar per a empreses d'àmbit internacional com en aquest cas suposa l'oportunitat perfecta per reforçar la inserció dels nostres productes en el mercat americà, un mercat molt desenvolupat pel que fa a explotació i tractament dels seus recursos naturals ", explica Manuel Salas, CEO d'Aguilar i Salas.

Les dues empreses han col·laborat anteriorment en altres projectes internacionals. Recentment el president d'Aguilar i Salas, Manuel Sales explicava les positives expectatives que genera el mercat de la producció i tractament de gasos, ja que els intercanviadors de calor i els dipòsits que produeix l'empresa són necessaris en els diversos processos de transformació i emmagatzematge de aquests.

Sobre Aguilar y Salas:

Aguilar y Salas és una companyia líder en el disseny i fabricació de béns d'equips d'alta pressió destinats a la indústria química, Oil & Gas i de fertilitzants, entre d'altres. Des dels seus orígens el 1947, ha desenvolupat la seva activitat a Espanya, sent la seva capacitat exportadora la clau del seu èxit, aconseguint el 90% de la seva facturació anual. Recentment l'empresa ha implementat la seva fàbrica a Suape (Brasil), amb una inversió total de 22 milions d'euros, ampliant les seves plantes de producció ubicades a Barcelona (Espanya) i en Casablanca (Marroc).

Actualment disposa d'una plantilla total de més de 200 persones i un volum de negoci superior als 35 milions d'euros.

Per a més informació: www.aguilarysalas.com

Contacte de premsa:

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rafaela Almeida - Marketing & PR Manager
Rambla de Catalunya 120 4o 4a
08008 – Barcelona - (España)
T. +34 93 528 57 89 | Fax: +34 93 528 76 13
E-mail: prensa@blanz.es
Web: www.blanz.es

Aguilar y Salas
Eulàlia Salas - Business Development
Pol. Industrial Pla de Llerona
C/Irlanda, s/n/
08520 - Les Franqueses del Vallés, Barcelona (España)
Tel. +34 93 861 70 70 | Fax. +34 93 840 04 90
E-mail: press@aguilarysalas.com
Web: www.aguilarysalas.com

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top