Rafaela Almeida imparteix un seminari als alumnes de la Fundació ICIL

Seminario ICIL 2017

Rafaela Almeida imparteix un seminari als alumnes de la Fundació ICIL

L’emprenedora porta a terme una classe per als alumnes del curs de Direcció d’Operacions e-Commerce de la Fundació ICIL.

Rafaela Almeida, CEO i fundadora de BlaNZ Marketing y Comunicación ha portat a terme un seminari als alumnes de la Fundació ICIL de Barcelona. La classe es va centrar en analitzar les diferents eines digitals d’investigació que hi ha actualment al sector per identificar els punts febles del canal logístic, així com la publicació i comunicació de continguts de l’empresa, i aquelles que permeten optimitzar el rendiment d’una cadena de subministres.

El programa de Direcció d’Operacions e-Commerce va dirigit a professionals que desitgen aprendre com implantar un sistema d’operacions logístiques adaptat a les necessitats del seu canal e-commerce, així com a persones que desitgen conèixer les necessitats des d’un punt de vista de la Supply Chain a les operacions e-commerce.

La Fundació ICIL és un referent nacional en la formació, divulgació i aplicacions empresarials en logística. Des de la seva fundació l’any 1980, ha format a més de 15.000 professionals del sector. A la vegada, porta a terme estudis i investigacions per empreses associades i Institucions Públiques, a més de realitzar projectes d’assessoria i consultoria per empreses i associacions.

Per a més informació visiti: ICIL – Curs en Direcció d'Operacions e-Commerce

Els nostres clients

Contacte

BlaNZ Marketing y Comunicación, S.L.
Rambla Catalunya 120 4º 4ª
08008 - Barcelona - España
Telèfon: +34 93 528 57 89
Email: informacion@blanz.es

Facebook

Twitter

 
Back to Top